maanantai 22. heinäkuuta 2013

Sairauden hoitoa, pelkotiloja ja loppuunpalamista

Framin lääkityksen alkamisen jälkeen kaikki näytti ensimmäisen viikon aikana hyvältä. Ei yskinyt ja luonteeltaankin oli melko samanlainen. Kaikki muuttui heti, kun  viikon jälkeen Butordol (rauhoittava opiaatti) lopetettiin. Alle vuorokaudessa Framin yskä oli palannut takaisin ihan samanlaisena kuin mitä se oli. Olin varma, että Fram täytyy lopettaa.

Soitin koko torstaipäivän HauMau:un enkä saanut Heikki Putroa kiinni. Milloin oli leikkaus ja milloin potilaskäynti kesken. Vasta neljältä Heikki soitti takaisin päin ja sanoi, että lisätään vaan lääkitystä. Kortisonannos tuplattiin, jatkettiin Butordolia vielä viikon ajan ja lisäksi astmalääke Teofylliini. Yskä loppui melko nopeasti, mutta Fram oli oudompi kuin ennen. Todella kiukkunen muille koirille ja ottikin Konstan kanssa pari kertaa yhteen.

Viikko meni vielä Butordolilla ja pelkäsin niin sen lopettamista. Olin varma, että Fram alkaa taas yskimään ja sitten ei ole mitään tehtävissä. Niin ei käynyt. Fram ei alkanut yskimään. Mitään varmaa ei voi kuitenkaan sanoa ennen kontrollikäyntiä eläinlääkärissä, joka on 1.8.


Konstasta taas on tullut arka etenkin isojen koirien suhteen. Pelkoreaktio on tosi voimakas. Kiitos vaan sille idiootille, joka piti aggressiivista koiraansa vapaana, ja nyt me ollaan tässä tilanteessa.

Konsta on myös todella nirso. Pakko vaihtaa edes hetkeksi raakaruokinnalta nappulalle, koska tällä hetkellä sen ruokinta on ihan järkyttävässä epätasapainossa.

Olen niin loppu. Ongelmat kasaantuu päällekäin eikä ne lopu koskaan. Odotan kauhulla mitä on tulossa, koska vielä ei ole kertaakaan ollut hetkeä, jolloin ei olisi takaraivossa ollut ahdistusta tai pelkoa jostain asiasta.

Ilmotin Konstan 12 kerran pentuagilityyn ja nyt ollaan aloitettu toko myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti